Nyhetsbrev mai – Splitter nytt dashboard, en rekordannonse og nye filmer!

Vi har laget et nytt dashboard, en rekordannonse for Mercedes-AMG og gjort jobber for Pårørerendesenteret og Eliteserien.

Trykk her for å melde deg på nyhetsbrevet vårt

fakedashthum.jpg

Tjenesten som gir deg full oversikt!

Vi har lansert Atyp Dashboard – en løsning hvor vi kan sammenstille data fra en rekke ulike digitale kilder. Dashboardet vil gi deg et svært godt og enkelt overblikk over digitale aktiviteter.

Les mer

Screenshot 2021-04-26 at 10.46.18.jpg

Pårørendesenterets første reklamefilm

Å bli alvorlig syk eller skadet er vanskelig for den det gjelder – men også vanskelig for de nærmeste. Filmen er produsert av Atyp og FUS! med Christian Rubeck på regi.

Se filmen

1920x1080_Bilde_Eliteserien.jpg

Nå kommer følelsene

Discovery har rettighetene til å vise alle kampene fra Eliteserien. Så når fotballen nå omsider ble sparket i gang igjen, ønsket Discovery en kampanje som skapte engasjement og forventninger rundt seriestarten.

Se hele jobben

AMG_ad_m_bakgrunn_16-9.jpg

Rekordtall på AMG-annonse!

Annonsen vi laget for Mercedes-AMG i Kapitals utgave før jul, har fått en av de beste resultatene noensinne målt innen bilkategorien i RAM Norge sin magasinbase.

Se annonsen

81540a51-2471-f9b3-dea3-cea1f7071944.jpg

Sitter du på EM-fasiten?

Nå er det ikke lenge til 24 nasjoner skal kjempe om å bli den neste store hiten i Fotball-Europa. Mesterskaps-tradisjonen tro arrangerer vi en uformell tippekonkurranse for venner av Atyp, i år kalt «Eurovision Soccer Guessing Contest».

Send mail til Ulrik Waagsether for å delta.

Ønsker du mer informasjon? Hågen Pettersen +47 982 57 607

Hågen Pettersen

Andre innlegg