Tjenester

Det er alltid enklere å få folk til å spille på lag, når de faktisk spiller på samme lag.

I Atyp har vi ingen egne avdelinger eller A/S-er. Vi setter sammen integrerte team med den rette spisskompetansen, som jobber tett sammen med ett eneste mål for øye; å løse kundens problemstilling.

Under har vi beskrevet de ulike kompetanseområdene våre.

Reklame

Atyp er et fullservice reklamebyrå som utvikler sterke kreative konsepter som lever på tvers av egne, betalte og fortjente medier.

Vi utvikler og produserer reklame for alle typer målgrupper og medieflater. Vi er i en tid der medievanene våre stadig endres. I Atyp er vi opptatt av å utnytte disse endringene til det beste for kundene våre.

Atyp Strategi

Vi har erfarne rådgivere som har jobbet med merkevare-, kommunikasjons- og mediestrategi for en lang rekke kjente selskaper. Strategi handler om å ta valg. Vår erfaring er at det beste beslutningsgrunnlaget, og de beste strategiene utvikles i tett samspill mellom strateger, kreatører og kunde.

Vi har derfor utviklet våre egen prosess som sikrer at strategien både er internt forankret og eksternt kommuniserbar. Et grundig analysearbeid, og en konstruktiv workshop med bred involvering både fra kunde og byrå er en viktig del av denne prosessen.

Atyp Design

Design er helt vesentlig for en merkevares identitet. Designerne i Atyp har mange års erfaring med å styrke og ivareta denne identiteten. Hos oss kan du enten få en helt ny visuell identitet, eller modernisere den du har fra før. Vi utvikler designprogram som er både tydelige, brukervennlige og fremtidsrettet.

astream

astream er en løsning for å strømme video i bannere. Disse bannerne kan vises på typiske nettsteder som Dagbladet, VG, Finn.no, Aftenposten osv. Ved å benytte teknologi som tilpasser seg båndbredden til mottaker, sikrer vi at videoannonsene ses i best mulig kvalitet. Dette gir annonsørene mer igjen for pengene de investerer.

  • Rask lastetid
  • Høy oppløsning (8K – 4K – Full HD)
  • Adaptiv bitrate (tilpasser seg internetthastigheten din)
  • Ingen begrensning på filstørrelser
  • Mulighet for å endre video i banner etter publisering
  • Fullverdig tracking (Adform- og Google-integrasjon)
  • GDPR-vennlig (ingen cookies)

astream er utviklet av Atyp, og tilbys alle våre kunder.

Atyp Innhold

I Atyp Innhold utvikler vi SoMe-strategier og konsepter. Vi drifter kontoer og produserer film, foto, tekst og motion til alle sosiale kanaler. I tett samarbeid med spesialister innen performance sørger vi for å lage innhold som ikke bare er synlig i markedet, men som også fungerer!

For å kunne tilby innhold med høy produksjonsverdi har vi egen inhouse fotograf og regissør, med et helt eget studio. Slik har vi muligheten til å produsere film og stillbilder av høy kvalitet, raskt og effektivt. 

Atyp Mediebyrå

Atyp er et fullservice mediebyrå med alt det innebærer av tilgang til syndikerte undersøkelser og databaser. Hos oss jobber rådgiverne tett med kreatører, designere og teknologer for å sikre at budskap og spredning henger sammen.

Vi planlegger, kjøper og optimaliserer mediekjøp på tvers av alle kanaler og flater. Våre strategiske rådgivere jobber tett med spesialister innenfor off- og online kanaler, herunder TV/online video, radio/podkast, DM, print, utendørs, programmatisk, søk og sosiale medier. Vi jobber både med merkevarebygging, innholdsmarkedsføring og performance.

Les mer om mediebyrået her

Atyp ASAP

Atyp ASAP er vår enkleste produksjonslinje der oppdragsgiver stiller med det meste av innhold, tekst og bilde, og som vi setter sammen på en fin, profesjonell og kostnadseffektiv måte. Bestillingen gjøres direkte til prosjektleder, gjerne via ASAPs enkle briefingskjema. Prosjektleder sørger deretter for at riktige ressurser blir satt på oppgaven.

Atyp Effekt

I Atyp er vi mer enn gjennomsnittlig opptatt av at reklamen vi utvikler og distribuerer skal gjøre en forskjell. Vi tilbyr derfor en rekke ulike verktøy for å måle og evaluere effekten av ulike kampanjer herunder; stimulitester (pre- og posttester), merkevaremålinger og salgsmodellering.