Eliteserien på dplay

Ny radiokampanje for Eliteserien på dplay.

I forbindelse med oppstart av Eliteserien 2020 ønsket Discovery en radiokampanje som gjorde folk oppmerksomme på nettopp dette. Kampanjen skulle også opplyse om at alt av Eliteserien kunne ses direkte på Discoverys egen spiller, dplay.

På grunn av korona-epidemien og tiltakene som fulgte, startet Eliteserien 2020 senere enn noen gang. Siden all internasjonal fotball også var satt på vent, gikk fotballinteresserte menn og kvinner gjennom noen ekstra tunge måneder. Men nå som Eliteserien endelig var tilbake igjen, var det slutt på gjøre ting du egentlig ikke hadde lyst til. Nå kunne du endelig se fotball igjen!

Kampanjen besto av fem radiospotter. To av spottene skulle i større grad selge dplay-abonnement, mens de tre andre hadde i oppgave å minne om Eliteserien endelig var i gang igjen. Spottene ble sendt på P4 i ukene før og etter at Eliteserien startet.

Discovery Eliteserien på Dplay - Kake

Discovery Eliteserien på Dplay - Do

Discovery Eliteserien på Dplay - Kano

Discovery Eliteserien på Dplay - Male huset

Discovery Eliteserien på Dplay - Svigers

Ønsker du mer informasjon? Alexander Mostue +47 936 05 814

Alexander Mostue

Andre innlegg

Screenshot 2020-11-12 at 11.27.11.png

Atyp Content

Har du ikke fått med deg at vi har en innholdsavdeling, sa du? Da er det på høy tid å sjekke ut showreelen vår!

Les mer

Nyhetsbrev Korona

Hva bør din merkevare gjøre nå?

Selv om første bølge av covid-19 har skylt forbi, i hvert fall i Norge, står vi overfor en særdeles usikker situasjon både som forbrukere og markedsførere i tiden fremover. Kommer det en bølge to, og i så fall når?

Les mer