Kategori:

Jippi! Vi vant Sølvmikken 🎙️

Det var radiospottene for Fortum som stakk av med Sølvmikken i februar. Her kan du høre alle spottene.

Med Fortum-appen har du full oversikt over strømprisen og strømforbruket. Og et såpass enkelt og greit budskap kan jo egentlig hvem som helst formidle. Så da var det jo bare å sette i gang og spørre om folk var interessert i å spille i reklamen vår, da. Verre er det jo ikke når man som sagt har en app som gir full oversikt over strømprisen og strømforbruket. Smart, ikke sant? 

Dette var gøy – vi er pumped!
– Kristoffer Reppen (t.h)

Juryens begrunnelse

Juryen har hørt dette konseptet før og denne gangen var det nok til å sende både begeistring og poengsum til topps. I en kategori hvor leverandørene er like og budskapet er enkelt, er det deilig med et konsept som gir rom for det absurde. Juryen humrer og gratulerer spesielt den gamle 12-åringen og Karen-Marie som ikke er Karen-Marie (eller er det Karen-Marie?) med førsteplass!

Med på laget fra Atyp var kreativt team Sigurd Solberg & Kristoffer Reppen, rådgiver Marius Jensen og prosjektleder Anja Kristiansen.
Spottene er produsert av Både Og og ansvarlige hos Fortum er Iselin Klev, Morten Willumsen, Michael Ruud og Elise Sanden Søvik.

Ønsker du mer informasjon?

Hågen Pettersen

Andre lignende artikler:

Årets nykommer i Byråprofil
Årets nykommer i Byråprofil

Når Kampanje for 33. gang presenterte Årets Byråprofil, hvor norske annonsører evaluerer seg frem til landets mest attraktive reklamebyrå, er det moro å se at atyp er årets nykommer på topp 10 listen.

read more
A brand is an idea that people live by
A brand is an idea that people live by

En sterk merkevare er mer enn et navn og en logo. Sterke merkevarer har en tydelig forretningsidé som relevante målgrupper legger merke til, tror på og handler med. I denne artikkelen viser vi eksempel på hvordan vi i atyp gjør en idé om til en merkevare.

read more

Medielandskapet anno 2023

2023 har for mange annonsører startet tyngre enn forventet. Hvorfor er det slik?

Ny prosjektleder til Atyp 

Det er stadig behov for forsterkninger i Karlstadgata 11, og den siste inn døra er prosjektleder Karoline Jakobsen.

Friele velger Atyp

Friele er ett av de aller sterkeste kaffemerkene på markedet i dag, og vi i Atyp gleder oss til å jobbe med de.