Kategori:

Tre shortlister i årets Gulltaggen!

Med tre shortlist-plasseringer for arbeidene «NAV IT» for NAV og Skatteetatens «Trange rom på trange flater», er atyp blant de ni byråene med flest nominasjoner i årets Gulltaggen.

– Som hybridbyrå er det svært gøy å få anerkjennelse for det nytenkende arbeidet vi gjorde med Skatteetaten, der hele konseptet går ut på at innholdet er tilpasset de digitale medieflatene det står i. Det er et veldig godt bevis på hva som kan skje når reklamebyrå og mediebyrå jobber tett sammen, sier daglig leder Hågen Pettersen.

– I tillegg er det sjukt gøy å se at rekrutteringskampanjen vi gjorde for NAV, der to eldre damer snakker kodespråket til høyt utdannende IT-folk, også får den oppmerksomhet den fortjener. Det er helt rått å se at en kampanje med lavt budsjett og små digitale flater oppnår så god respons – med nesten 500 søknader, legger fornøyd Pettersen til.

Vi gleder oss til prisutdelingen den 25. mai, og krysser fingrene for premiering i kategoriene «Kampanje» og «Kanal» innenfor Media, og «Enkeltarbeid» innenfor Reklame og kommunikasjon.

Les mer om de nominerte arbeidene her:
NAV IT
Skatteetaten, Trange rom på trange flater

 

 

Ønsker du mer informasjon?

Hågen Pettersen, daglig leder

Andre lignende artikler:

Å handle media- og reklame ett sted har mange fordeler

Vi er til for å skape effekt for kundene våre. Effekt er en funksjon av innhold og spredning, og vi vet at den blir bedre når alle spesialister jobber tett sammen for å løse problemstillinger for kundene våre. Derfor lagde vi Atyp.

Hurra for sølv i Magnet Awards!

Vi i Atyp satte noen av våre mest erfarne medarbeidere på saken med å skaffe NAV IT flere søkere til sine stillinger.

Medielandskapet anno 2023

2023 har for mange annonsører startet tyngre enn forventet. Hvorfor er det slik?