Kategori:

Godt å bare få det servert

Fjordland har tidligere fokusert på produktserier og enkeltprodukter i markedsføringen sin. I det nye knippet med reklamefilmer er målet å tydeligjøre merkevaren, samt gjøre den lettere tilgjengelig på tvers av de ulike situasjonene der Fjordland kommer til unnsetning i hverdagen.

Kampanjen består av en hovedfilm til TV, og en rekke kortere filmer til digitale kanaler. Hovedfilmen demonstrerer Fjordlands egenskaper som brannslukker i hverdagen.

For mange er Fjordland også en måltidsløsning som bidrar til litt bedre flyt i hverdagen. Vi utviklet et knippe ulike filmer som demonstrerer nettopp dette. Filmene bindes sammen gjennom bruk av ulike preposisjoner som gir eksempel på brukssituasjon. Av og til har man rett og slett også bare lyst til å bruke tiden på andre ting enn å lage mat, som f.eks. å lese en bok eller scrolle på Tinder. Filmene for de raskeste flatene er produsert med interne krefter, i samarbeid med Go Electra, mens det er Pravda med Even Hafnor på regi som har tatt hånd om den middagssultne ballerinaen.

Ønsker du mer informasjon?

Hågen Pettersen, daglig leder

Andre lignende artikler:

Atyp + Bilkollektivet 🚗💨
Atyp + Bilkollektivet 🚗💨

Bilkollektivet er Norges eldste og største bildelingstjeneste, eid av medlemmene. Det er en non-profit organisasjon. Målet er å redusere antall biler og penger brukt på bil ved å tilby folk å disponere bil kun når de trenger det

read more

Hurra for sølv i Magnet Awards!

Vi i Atyp satte noen av våre mest erfarne medarbeidere på saken med å skaffe NAV IT flere søkere til sine stillinger.

Tre shortlister i årets Gulltaggen!

Med tre shortlist-plasseringer for arbeidene «NAV IT» for NAV og Skatteetatens «Trange rom på trange flater», er atyp blant de ni byråene med flest nominasjoner i årets Gulltaggen.

Jippi! Vi vant Sølvmikken 🎙️

Det var radiospottene for Fortum som stakk av med Sølvmikken i februar. Her kan du høre alle spottene.