Statnett trenger IT-hoder til sitt viktigste prosjekt noensinne

Statnett er inne i den største og mest komplekse automatiseringen som skjer i Norge for tiden.

Det gjør at de trenger mange nye medarbeidere innenfor IT-området. Vår jobb var å lokke de dyktigste IT folka fra godt betalte jobber i privat sektor. Det store spørsmålet var hvordan?

Vi valgte to ulike innfallsvinkler. Den første løsningen tok utgangspunkt i de mange litt «uviktige» arbeidsoppgavene som blir gjort av svært kompetente IT-hoder – sett i sammenheng av Statnetts samfunnsoppdrag.

Den andre løsningen utnyttet nyhetsbildet til sin fordel da alle overskrifter, debatter og nyhetsinnslag handlet om strøm.

Ønsker du mer informasjon?

Hågen Pettersen, daglig leder

Andre arbeider fra Atyp:

Særpreg på beger

Særpreg på beger

Den Lille Nøttefabrikken og Minde Sjokoladefabrikk lager mye godt, hver for seg og sammen. I Norgesgruppens butikker selges en del av disse produktene i egne, små plastbeger. Det er denne serien som nå har fått et nytt og mer særpreget uttrykk.

read more

Trenger du hjelp med sosiale medier?

Vi utvikler konsepter, filmer intervjuer, skriver native-artikler og lager rekrutteringskampanjer spesielt for SoMe. Her får du en smakebit av noe av det vi har laget.

Vi har lekt oss med LEGO®

Vi har vært så heldige å få lage animasjonsfilm for leketøykjeden Extra Leker.

Årets nykommer i Byråprofil

Når Kampanje for 33. gang presenterte Årets Byråprofil, hvor norske annonsører evaluerer seg frem til landets mest attraktive reklamebyrå, er det moro å se at atyp er årets nykommer på topp 10 listen.