Statnett trenger IT-hoder til sitt viktigste prosjekt noensinne

Statnett er inne i den største og mest komplekse automatiseringen som skjer i Norge for tiden.

Det gjør at de trenger mange nye medarbeidere innenfor IT-området. Vår jobb var å lokke de dyktigste IT folka fra godt betalte jobber i privat sektor. Det store spørsmålet var hvordan?

Vi valgte to ulike innfallsvinkler. Den første løsningen tok utgangspunkt i de mange litt «uviktige» arbeidsoppgavene som blir gjort av svært kompetente IT-hoder – sett i sammenheng av Statnetts samfunnsoppdrag.

Den andre løsningen utnyttet nyhetsbildet til sin fordel da alle overskrifter, debatter og nyhetsinnslag handlet om strøm.

Ønsker du mer informasjon?

Hågen Pettersen, daglig leder

Andre arbeider fra Atyp:

En oppgave for Norges fremtid

En oppgave for Norges fremtid

Innen 2030 har Regjeringen som mål å øke eksporten fra andre næringer enn olje og gass med 50 %, og innen 2050 er målet å redusere klimagassene med 55 %. Disse målene vil i stor grad dreie seg om å utvikle nye grønne industrier og verdikjeder.

read more

Hurra! To bronse til Atyp i årets Gulltaggen 🥳

Torsdag stakk vi av med to bronse under prisutdelingen i årets Gulltaggen for arbeidene «NAV IT» for NAV, og «Trange rom på trange flater» for Skatteetaten.

Tre shortlister i årets Gulltaggen!

Med tre shortlist-plasseringer for arbeidene «NAV IT» for NAV og Skatteetatens «Trange rom på trange flater», er atyp blant de ni byråene med flest nominasjoner i årets Gulltaggen.

Miljørapport 2022

Vi ønsker å bidra der vi kan til en mer bærekraftig verden. Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert, noe som gir oss et konkret verktøy for å forbedre våre miljøprestasjoner innenfor områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport. Her har vi en liten oppsummering av tiltakene vi har gjort i 2022.