Statnett trenger IT-hoder til sitt viktigste prosjekt noensinne

Statnett er inne i den største og mest komplekse automatiseringen som skjer i Norge for tiden.

Det gjør at de trenger mange nye medarbeidere innenfor IT-området. Vår jobb var å lokke de dyktigste IT folka fra godt betalte jobber i privat sektor. Det store spørsmålet var hvordan?

Vi valgte to ulike innfallsvinkler. Den første løsningen tok utgangspunkt i de mange litt «uviktige» arbeidsoppgavene som blir gjort av svært kompetente IT-hoder – sett i sammenheng av Statnetts samfunnsoppdrag.

Den andre løsningen utnyttet nyhetsbildet til sin fordel da alle overskrifter, debatter og nyhetsinnslag handlet om strøm.

Ønsker du mer informasjon?

Hågen Pettersen, daglig leder

Andre arbeider fra Atyp:

Consider Yourself Warned

Consider Yourself Warned

Rebel Energy Bullets er en helt ny sukkerfri, koffeinholdig pastill med smaker inspirert av energidrikke. Rebel ble lansert høsten 2023 i både Norge og Sverige.

read more
Mercedes-Benz: Kvalitet i arbeid

Mercedes-Benz: Kvalitet i arbeid

Er man opptatt av kvalitet i sitt eget arbeid, kan det tenkes att man også er opptatt av kvalitet i bil. I likhet med sine kunder stiller Mercedes-Benz varebil høye krav til seg selv, og jobber hele tiden med å tilby mer enn andre varebilleverandører. Dette kaller vi «Kvalitet i arbeid».

read more

Fotballfilmen har gått til utlandet

Det er veldig gøy å se at vår nyeste reklamefilm for Bufdir og fosterhjem.no har blitt plukket opp av internasjonale bransjesider.

Atyp avslører: Distinkte merkemarkører gjorde underverker for content-løpet til Norges største arbeidsplass

Honningcentralen ville minne folk om ulike fordeler ved bruk av honning. En viktig del av mediemiksen var å lage en content-artikkel med tilhørende native-annonser.

På tide å gå i livbåten?

Sosiale medier har slått innover oss som en tsunami og endret medielandskapet totalt de siste 10–12 årene. Det har etterlatt et landskap som kanskje ikke ble helt det vi håpet – og det er på tide å engasjere seg i konsekvensene.