Mercedes-Benz: Kvalitet i arbeid

Er man opptatt av kvalitet i sitt eget arbeid, kan det tenkes att man også er opptatt av kvalitet i bil. I likhet med sine kunder stiller Mercedes-Benz varebil høye krav til seg selv, og jobber hele tiden med å tilby mer enn andre varebilleverandører. Dette kaller vi «Kvalitet i arbeid».

Utfordringen

I en tid med stort press på økonomien og høy konkurranse ble det viktigere enn noen gang å demonstrere verdien av å velge kvalitet for håndverkere, kresne sjåfører og innkjøpssjefer i relevante bedrifter. Vi måtte bevise at en varebil fra Mercedes-Benz gir deg bedre sjåførkomfort, mer sikkerhetsutstyr, stort utvalg av modeller og muligheter for skreddersøm. I tillegg måtte vi forsikre kundene om at bilene våre har den beste fremkommeligheten, under alt av norske forhold. En del av løsningen ble derfor produksjon av lokalt innhold i form av film, foto og radiospotter.

Lokal innholdsproduksjon

Med interne krefter har Atyp tatt bilder og laget filmer som har demonstrert ytelse under heftig snøvær, lasteromskapasitet, bratte bakker og skarpe svinger. Materiellet har blitt blant annet blitt brukt i bannere, og tilpasset sosiale medier.

 

Økt relevans

Ved å bruke folk og steder kundene våre kjenner seg igjen i, i tillegg til å vise løsninger på utfordringer som er unike for det norske markedet, har vi økt relevansen og forbedret resulatene av den digitale markedsføringen vår.

Kvalitet i Arbeid på radio

Mange av våre kunder bruker mye tid i bilen, og radio har vært et suksessfullt media for å dramatisere omfanget av modeller, funksjoner og utstyr på en måte som virkelig har engasjert målgruppen. Alle spotter lander lydlogo vi har utviklet i samarbeid med Kaada, som sikrer gjenkjennelse over tid.

Ønsker du mer informasjon?

Birgitte Christensen
+47 928 01 546

Ulrik

Andre arbeider fra Atyp:

Consider Yourself Warned

Consider Yourself Warned

Rebel Energy Bullets er en helt ny sukkerfri, koffeinholdig pastill med smaker inspirert av energidrikke. Rebel ble lansert høsten 2023 i både Norge og Sverige.

read more
Det finnes et sted for alle spørsmål

Det finnes et sted for alle spørsmål

DigiUng er et program for å samle offentlige tjenester og informasjon for unge på et sted, nemlig på ung.no. Et av prosjektene til DigiUng har vært å samle alle tilgjengelige anonyme chat- og telefontjenester for barn og unge på ung.no, under fanen «snakk med noen».

read more

Fotballfilmen har gått til utlandet

Det er veldig gøy å se at vår nyeste reklamefilm for Bufdir og fosterhjem.no har blitt plukket opp av internasjonale bransjesider.

Atyp avslører: Distinkte merkemarkører gjorde underverker for content-løpet til Norges største arbeidsplass

Honningcentralen ville minne folk om ulike fordeler ved bruk av honning. En viktig del av mediemiksen var å lage en content-artikkel med tilhørende native-annonser.

På tide å gå i livbåten?

Sosiale medier har slått innover oss som en tsunami og endret medielandskapet totalt de siste 10–12 årene. Det har etterlatt et landskap som kanskje ikke ble helt det vi håpet – og det er på tide å engasjere seg i konsekvensene.