Skatteetaten

Husk fristen 31. mai!

Fristen for å levere skattemelding for næringsdrivende er 31. mai.

Og hva forteller dette bedre enn en annonse i DN som handler om at fristen for å levere skattemelding for næringsdrivende er 31. mai? Vel, det måtte i så fall være veldig mange annonser i DN som handler om at fristen for å levere skattemelding for næringsdrivende er 31. mai!
Sammen med Skatteetaten og Dagens Næringsliv plasserte vi 20 små annonser i siste helgeutgave før leveringsfristen. Alle annonsene hadde til felles at de ville minne om at fristen for levering av skattemelding for næringsdrivende er 31. mai.  
For uansett om en side handler om aksjer, nyheter, anmeldelser, sudoku, boligsalg eller hva det måtte være, så blir det jo aldri helt irrelevant å minne om fristen for levering av skattemelding for næringsdrivende – som er 31. mai. 
Og med det sagt, så nevner vi helt avslutningsvis at det kan være greit å huske fristen for levering av skattemelding for næringsdrivende 31. mai.
Husk fristen (31. mai)!

Andre arbeider fra Atyp:

Atyp + Bufdir = Sølvfisk 🐟

Filmen «Den utenkelige overgangen», som vi laget for Bufdir og fosterhjem.no har blitt premiert med Sølvfisken for mars.

Vi flytter – fra K11 til TM11

Etter nærmere 15 år i Karlstadgata 11, har vi funnet et nytt sted å bo!

Dobbel seier i ANFO Effekt

Yes! Sammen med Fjordland hentet vi to premier i årets ANFO Effekt.