Skatteetaten

Husk fristen 31. mai!

Fristen for å levere skattemelding for næringsdrivende er 31. mai.

Og hva forteller dette bedre enn en annonse i DN som handler om at fristen for å levere skattemelding for næringsdrivende er 31. mai? Vel, det måtte i så fall være veldig mange annonser i DN som handler om at fristen for å levere skattemelding for næringsdrivende er 31. mai!
Sammen med Skatteetaten og Dagens Næringsliv plasserte vi 20 små annonser i siste helgeutgave før leveringsfristen. Alle annonsene hadde til felles at de ville minne om at fristen for levering av skattemelding for næringsdrivende er 31. mai.  
For uansett om en side handler om aksjer, nyheter, anmeldelser, sudoku, boligsalg eller hva det måtte være, så blir det jo aldri helt irrelevant å minne om fristen for levering av skattemelding for næringsdrivende – som er 31. mai. 
Og med det sagt, så nevner vi helt avslutningsvis at det kan være greit å huske fristen for levering av skattemelding for næringsdrivende 31. mai.
Husk fristen (31. mai)!

Andre arbeider fra Atyp:

Consider Yourself Warned

Consider Yourself Warned

Rebel Energy Bullets er en helt ny sukkerfri, koffeinholdig pastill med smaker inspirert av energidrikke. Rebel ble lansert høsten 2023 i både Norge og Sverige.

read more
Mercedes-Benz: Kvalitet i arbeid

Mercedes-Benz: Kvalitet i arbeid

Er man opptatt av kvalitet i sitt eget arbeid, kan det tenkes att man også er opptatt av kvalitet i bil. I likhet med sine kunder stiller Mercedes-Benz varebil høye krav til seg selv, og jobber hele tiden med å tilby mer enn andre varebilleverandører. Dette kaller vi «Kvalitet i arbeid».

read more

Fotballfilmen har gått til utlandet

Det er veldig gøy å se at vår nyeste reklamefilm for Bufdir og fosterhjem.no har blitt plukket opp av internasjonale bransjesider.

Atyp avslører: Distinkte merkemarkører gjorde underverker for content-løpet til Norges største arbeidsplass

Honningcentralen ville minne folk om ulike fordeler ved bruk av honning. En viktig del av mediemiksen var å lage en content-artikkel med tilhørende native-annonser.

På tide å gå i livbåten?

Sosiale medier har slått innover oss som en tsunami og endret medielandskapet totalt de siste 10–12 årene. Det har etterlatt et landskap som kanskje ikke ble helt det vi håpet – og det er på tide å engasjere seg i konsekvensene.