Fra 0 til 100 på 72 timer – ferdiglaget film på 72 timer.

Mercedes-Benz Norge hadde behov for lynrask levering av nytt kampanjemateriell for deres helelektriske EQC.

Med lite nytt internasjonalt materiell tilgjengelig, var ønsket å få tatt både stills og levende bilder av EQC-en i norske omgivelser. Problemet var bare at snøen akkurat hadde forsvunnet, og det var lite vårfarger på trær og omgivelser. Heldigvis er vi rigget for, og har god erfaring med, å hive oss rundt på mindre filmproduksjoner.

Vi tok med oss kamera, lys og EQC-en til et utsiktspunkt ved Sollihøgda. Så var det bare å vente på det riktige lyset utover kvelden.

Ønsker du mer informasjon?

Birgitte Christensen
+47 928 01 546

Ulrik

Andre arbeider fra Atyp:

En oppgave for Norges fremtid

En oppgave for Norges fremtid

Innen 2030 har Regjeringen som mål å øke eksporten fra andre næringer enn olje og gass med 50 %, og innen 2050 er målet å redusere klimagassene med 55 %. Disse målene vil i stor grad dreie seg om å utvikle nye grønne industrier og verdikjeder.

read more
Tell, don’t show.

Tell, don’t show.

De aller fleste lanseringer av nye bilmodeller fra Mercedes-Benz er låst til internasjonale bilder og oversetting av annonsetekster. Da vi skulle lansere toppmodellen Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC, møtte vi på et nytt og ukjent problem: Det fantes ingen bilder av bilen.

read more

Hurra! To bronse til Atyp i årets Gulltaggen 🥳

Torsdag stakk vi av med to bronse under prisutdelingen i årets Gulltaggen for arbeidene «NAV IT» for NAV, og «Trange rom på trange flater» for Skatteetaten.

Tre shortlister i årets Gulltaggen!

Med tre shortlist-plasseringer for arbeidene «NAV IT» for NAV og Skatteetatens «Trange rom på trange flater», er atyp blant de ni byråene med flest nominasjoner i årets Gulltaggen.

Miljørapport 2022

Vi ønsker å bidra der vi kan til en mer bærekraftig verden. Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert, noe som gir oss et konkret verktøy for å forbedre våre miljøprestasjoner innenfor områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport. Her har vi en liten oppsummering av tiltakene vi har gjort i 2022.