DigiUng

Det finnes et sted for alle spørsmål

DigiUng er et program for å samle offentlige tjenester og informasjon for unge på et sted, nemlig på ung.no. Et av prosjektene til DigiUng har vært å samle alle tilgjengelige anonyme chat- og telefontjenester for barn og unge på ung.no, under fanen «snakk med noen».

Oppgaven til Atyp var å gjøre tilbudet om anonyme chat- og telefontjenester på mer kjent for barn og ungdom i alderen 13 til 20 år. Videre skulle kommunikasjonen være relevant uavhengig av spørsmål og tema målgruppen måtte lure på. De anonyme chattetjenestene vi skulle dekke spenner bredt; «Unge Pårørende», «NAV», «Snakk om Mobbing», «RUSinfo», «Ung Kreft», «Snakk om Psyken», «Skeiv Chat», «Lånekassen», «Kirkens SOS», «Ungdomstelefonen», og mange mange flere.

 

Løsningen fra Atyp ble å lage en animasjonsfilm der spørsmålet spiller hovedrollen. Filmen låner estetikk og dramaturgi fra videospill og viser at ung.no er en trygg havn for de spørsmålene du ikke tør eller vil at andre skal vite om at du har.

Ønsker du mer informasjon?

Hågen Pettersen

Andre arbeider fra Atyp:

Consider Yourself Warned

Consider Yourself Warned

Rebel Energy Bullets er en helt ny sukkerfri, koffeinholdig pastill med smaker inspirert av energidrikke. Rebel ble lansert høsten 2023 i både Norge og Sverige.

read more
Mercedes-Benz: Kvalitet i arbeid

Mercedes-Benz: Kvalitet i arbeid

Er man opptatt av kvalitet i sitt eget arbeid, kan det tenkes att man også er opptatt av kvalitet i bil. I likhet med sine kunder stiller Mercedes-Benz varebil høye krav til seg selv, og jobber hele tiden med å tilby mer enn andre varebilleverandører. Dette kaller vi «Kvalitet i arbeid».

read more

Fotballfilmen har gått til utlandet

Det er veldig gøy å se at vår nyeste reklamefilm for Bufdir og fosterhjem.no har blitt plukket opp av internasjonale bransjesider.

Atyp avslører: Distinkte merkemarkører gjorde underverker for content-løpet til Norges største arbeidsplass

Honningcentralen ville minne folk om ulike fordeler ved bruk av honning. En viktig del av mediemiksen var å lage en content-artikkel med tilhørende native-annonser.

På tide å gå i livbåten?

Sosiale medier har slått innover oss som en tsunami og endret medielandskapet totalt de siste 10–12 årene. Det har etterlatt et landskap som kanskje ikke ble helt det vi håpet – og det er på tide å engasjere seg i konsekvensene.