Dent hyller hverdagsheltene

Dent pastiller er en følgesvenn og en lovlig belønning i hverdagen. For å fortjene en slik belønning trenger ikke gjøremålet være så stort.

Dent  har sin naturlige plass i hverdagen til folk. Når hverdagen startet opp igjen etter sommerferien, ønsket Dent å markere dette gjennom en kampanje som hyller hverdagens små og store gjøremål. Aktiviteten oppfordret folk til å dele sine hverdagsbragder og syv hverdagshelter fikk tilsendt en medaljong med sitt eget portrett, støpt i smakfull Dent.

Det ble også laget en film til hver av de syv hverdagsheltene. En for hver dag. Polarhelter havner på medaljonger. Hverdagshelter havner på Dent.

Ønsker du mer informasjon?

Hågen Pettersen

Andre arbeider fra Atyp:

Tell, don’t show.

Tell, don’t show.

De aller fleste lanseringer av nye bilmodeller fra Mercedes-Benz er låst til internasjonale bilder og oversetting av annonsetekster. Da vi skulle lansere toppmodellen Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC, møtte vi på et nytt og ukjent problem: Det fantes ingen bilder av bilen.

read more
Skattekort i alle formater

Skattekort i alle formater

I fjor lanserte Atyp et fleksibelt kommunikasjonskonsept for Skatteetatens mange små og store beskjeder året igjennom, kalt «… så blir det riktig». I disse dager er konseptet i bruk for å oppfordre oss til å sjekke at opplysningene i skattekortet for 2023 er korrekte.

read more

Medielandskapet anno 2023

2023 har for mange annonsører startet tyngre enn forventet. Hvorfor er det slik?

Ny prosjektleder til Atyp 

Det er stadig behov for forsterkninger i Karlstadgata 11, og den siste inn døra er prosjektleder Karoline Jakobsen.

Jippi! Vi vant Sølvmikken 🎙️

Det var radiospottene for Fortum som stakk av med Sølvmikken i februar. Her kan du høre alle spottene.