Den rosa elektrikerkjeden

Norske elektrikerkjeder er vanligvis blå, røde, sorte eller grønne. Boligelektrikeren er et selskap med mange dyktige elektrikere som skal gjøre det enklere for private husstander å få rask hjelp – hele tiden.

Farger = følelser

– Å prate om farger er som å prate om følelser. Farger har røtter i personlige opplevelser og i symbolikk som vitenskap og psykologi forsøker å finne ut av. Rosa symboliserer både sjarme og omsorg, og ettersom markedsanalysene viste at færre en 1 % bruker det som sin primærfarge, ble det naturlig å anbefale Boligelektrikeren å velge rosa. Brukt på riktig måte, vil det gjøre merkevaren både mer synlig og mer tilgjengelig i markedet, sier grafisk designer Niri Bøyesen i Atyp.

Vi er der i en fei!

Private husstander er vant til å måtte vente på å få hjelp med håndverkertjenester innenfor el-, rør- og bygg.  Derfor valgte Atyp å utvikle et kommunikasjonskonsept som helt bokstavelig viser at du kan forvente at det er kort vei fra problem til løsning.

– Rosa biler og et enkelt telefonnummer gjør det enklere å få øye på Boligelektrikeren, komme i kontakt med oss og bli fornøyd med oss. Bare ring 02424 og vi er der i en fei, sier Markedsdirektør Samba Ndiaye hos Boligelektrikeren, som må berømmes for å tørre å ta modige valg for sin nye elektrikerkjede.

Atyp har hatt et totalansvar som inkluderer navneprosess, logoutvikling, farger, fonter, utvikling av boligelektrikeren.no, kommunikasjonskonsept og medieplanlegging.

Ønsker du mer informasjon?

Hågen Pettersen

Andre arbeider fra Atyp:

Av-og-til velger Atyp

I en nylig avsluttet byråkonkurranse ble det klart at Atyp i årene som kommer skal løse kommunikasjonen som skal hjelpe foreldre å ta praten med ungdom om alkohol. Målet er å bidra til å utsette debutalderen og redusere risikofylt alkoholbruk.

Atyp + Bufdir = Sølvfisk 🐟

Filmen «Den utenkelige overgangen», som vi laget for Bufdir og fosterhjem.no har blitt premiert med Sølvfisken for mars.

Vi flytter – fra K11 til TM11

Etter nærmere 15 år i Karlstadgata 11, har vi funnet et nytt sted å bo!