Den nye bilen har to hjul

EVO Elsykler importerer og selger premium elsykler til person- og bedriftsmarkedet. Syklene er nøye utvalgt for å gjøre det enklere, raskere og morsommere å komme frem.

Slik at elsykling kan være et reelt alternativ til bil.

EVO Elsykler var tidlig ute med elsykler i Norge, men i takt med at elsykling fikk vind i seilene ble konkurransen stadig tøffere. EVO ble utfordret av en rekke aktører som solgte vesentlig billigere sykler, og hadde behov for å spisse strategien. I stedet for å sammenligne oss med andre elsykler, utropte vi bilen til den nye hovedfienden.

EVO Butikk Nydalen

Vår strategi ble derfor å trekke frem gode grunner til å velge elsykkel fra EVO, fremfor bilen. I stedet for å snakke om sykler, lånte vi ord og uttrykk fra bilverdenen, og trakk frem kjipe situasjoner man kan kjenne seg i igjen fra i bil. Vi ga det nye konseptet navnet: Den nye bilen har to hjul.

EVO - Hoodie

Konseptet er tatt ut i butikk og med en rekke digitalannonser som presenterer ulike elsykler som alternativer til bil.

Siden lansering har kampanjen bidratt til kraftig vekst i salg både i fysisk butikk og i nettbutikken. Veksten er oppnådd uten økte mediebudsjetter, og med veldig tydelig sammenheng mellom aktivitet og trafikk.

+ 60-125%

Klikkfrekvens

+ 144%

Omsetning i nettbutikk

52.000 (+ 18%)

Snittpris pr. solgte sykkel

+ 77%

Salg totalt

+ 82%

Trafikk til nettbutikk

Ønsker du mer informasjon? Svein Larsen +47 911 82 211

Svein Larsen