Kategori:

Velkommen Leslie 👋

Vi i Atyp er så heldige å ha en praksisstudent hos oss frem til jul.

Leslie Anne Guevara studerer Bachelor i grafisk design ved Høyskolen Kristiania og skal være hos oss frem til jul.

Som miljøfyrtårn er vi opptatt av at Atyp skal være attraktiv for unge talenter. Derfor er vi aktive ovenfor relevante høyskoler i Oslo, vi er godkjent lærebedrift av Utdanningsetaten i Oslo Kommune, og vi tilbyr unge talenter arbeidserfaring via årlige internships. Så når Leslie lurte på om vi hadde en plass til henne så var det en god match. 

Hun har allerede bidratt med illustrasjoner til artikkelen Er det på tide å slutte å snakke om «Distinctive Brand Assets»? 

Hun har også vært til stor hjelp på innspilling for Dent og generelt vært et positivt tilskudd i lokalet.  

Hjertelig velkommen til oss Leslie. Vi gleder oss til flere måneder hvor vi kan lære av hverandre.

Andre lignende artikler:

Godt å bare få det servert
Godt å bare få det servert

Fjordland har tidligere fokusert på produktserier og enkeltprodukter i markedsføringen sin. I det nye knippet med reklamefilmer er målet å tydeligjøre merkevaren, samt gjøre den lettere tilgjengelig på tvers av de ulike situasjonene der Fjordland kommer til unnsetning i hverdagen.

read more
Det er mye å tjene på å handle reklame og media samme sted
Det er mye å tjene på å handle reklame og media samme sted

Ved å samle alt en moderne annonsør trenger i ett og samme byrå, vil tiden som går med til overlappende oppgaver reduseres med opptil 49 %. Så hvis vi er enige om at tid er penger – kan tiden man sparer frigjøre midler til å skape mer verdi, større effekt og økt avkastning. Vi tror dette kort oppsummert er verdien av å samle alt hos ett og samme miljø.

read more

Dobbel seier i ANFO Effekt

Yes! Sammen med Fjordland hentet vi to premier i årets ANFO Effekt.

Fotballfilmen har gått til utlandet

Det er veldig gøy å se at vår nyeste reklamefilm for Bufdir og fosterhjem.no har blitt plukket opp av internasjonale bransjesider.

Atyp avslører: Distinkte merkemarkører gjorde underverker for content-løpet til Norges største arbeidsplass

Honningcentralen ville minne folk om ulike fordeler ved bruk av honning. En viktig del av mediemiksen var å lage en content-artikkel med tilhørende native-annonser.