Nå snacker vi!

Snacksbønner er kort fortalt åkerbønner som er røstet og krydret til et knasende sprøtt produkt med masse smak. Sammen med Den Lille Nøttefabrikken har Atyp laget pakningsdesign, utviklet kommunikasjonskonsept og produsert en lanseringskampanje.

Poser med tydelig posisjonering

Pakningene er designet for å plassere produktet tydelig i snackskategorien, samtidig som fordelene ved produktet kommer tydelig fram. Bønner er helt nytt i det norske snacksmarkedet. Det er derfor viktig at vi er ekstra tydelige på råvare og smak.

Snacks med litt bedre samvittighet

Snacksbønner er en naturlig smaksbombe, laget av bønner som er røstet og krydret og pakket i mindre porsjoner. Det er i det hele tatt mye som gjør at Snacksbønner fremstår som et litt sunnere alternativ når du er fysen. Det er vegansk, proteinrikt, glutenfritt, lavkarbo og godt på en gang. Konsept ble derfor basert på et uttrykk vi gjerne bruker om noe som både er nytt og betydelig bedre, nemlig «Nå snakker vi!». For Snacksbønner måtte det selvfølgelig bli «Nå snacker vi!». De korte lanseringsfilmene er produsert av Atyp og tilpasset raske, sosiale og digitale flater.

Ønsker du mer informasjon?

Hågen Pettersen

Andre arbeider fra Atyp:

Tell, don’t show.

Tell, don’t show.

De aller fleste lanseringer av nye bilmodeller fra Mercedes-Benz er låst til internasjonale bilder og oversetting av annonsetekster. Da vi skulle lansere toppmodellen Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC, møtte vi på et nytt og ukjent problem: Det fantes ingen bilder av bilen.

read more

Medielandskapet anno 2023

2023 har for mange annonsører startet tyngre enn forventet. Hvorfor er det slik?

Ny prosjektleder til Atyp 

Det er stadig behov for forsterkninger i Karlstadgata 11, og den siste inn døra er prosjektleder Karoline Jakobsen.

Jippi! Vi vant Sølvmikken 🎙️

Det var radiospottene for Fortum som stakk av med Sølvmikken i februar. Her kan du høre alle spottene.