Kort og enkelt: Sånn digitaliseres verdikjeden i strømmarkedet

I forbindelse med Digitaliseringskonferansen hadde Elhub behov for en kort introduksjonsfilm som de kunne bruke i foredraget sitt «Setter energikrisen fart på datadelingen?»

Elhub digitaliserer verdikjeden i strømmarkedet vårt, men det kan være vanskelig å forstå nøyaktig hva dette innebærer. Vår oppgave ble derfor å forklare dette på en enkel og kortfattet måte med en film på rundt tre minutter.

Etter et kort briefingmøte med Elhub, satt vi i gang med idémyldring der vi fant ut hva som var mest relevant å ha med i introduksjonsfilmen, slik at flest mulig ville forstå hva Elhub er og gjør. Når dette var i boks, utviklet vi et manus som vi tok med oss inn i studioet vårt, der vi spilte inn voice-over og filmet intervjuer med representanter fra Elhub og Gurusoft, som er en av bedriftene som benytter Elhubs måledata i det de tilbyr. Avslutningsvis klippet vi dette sammen med animasjoner, stockbilder og musikk, og nedenfor kan du se resultatet.

Ønsker du mer informasjon?

Hågen Pettersen, daglig leder

Andre arbeider fra Atyp:

Av-og-til velger Atyp

I en nylig avsluttet byråkonkurranse ble det klart at Atyp i årene som kommer skal løse kommunikasjonen som skal hjelpe foreldre å ta praten med ungdom om alkohol. Målet er å bidra til å utsette debutalderen og redusere risikofylt alkoholbruk.

Atyp + Bufdir = Sølvfisk 🐟

Filmen «Den utenkelige overgangen», som vi laget for Bufdir og fosterhjem.no har blitt premiert med Sølvfisken for mars.

Vi flytter – fra K11 til TM11

Etter nærmere 15 år i Karlstadgata 11, har vi funnet et nytt sted å bo!