Hvordan få de beste til å jobbe i Skatteetaten?

Skatteetaten står foran et av de største moderniserings- og digitaliseringsprosjektene i det offentlige noensinne. Det krever skarpe hoder innen en rekke fagfelt, deriblant jus, teknologi og økonomi. Ikke minst skal etaten ansette over 100 nye IT-hoder.

Skatteetaten kan ikke matche lønningene som tilbys for tilsvarende jobber i privat sektor. Men etaten kan tilby en jobb som både er utviklende for den enkelte og viktig for alle. Derfor ble dette rekrutteringsoppdraget første gang vi tok i bruk det overordnede konseptet som vi har utviklet for Skatteetaten «Fra alle. For alle». Konseptet sier noe sant om hvordan velferden vår og finansieringen av den henger sammen. Det peker på viktigheten av at alle bidrar med det de skal, fordi skatt og avgifter skal dekke tjenester som kommer alle til gode. 

På statiske boards kan publikum gå helt inntil og se hvert enkelt bilde som motivet er satt sammen av. Alle de små bildene er forøvrig levert av ansatte i Skatteetaten.

Avisannonse

Ønsker du mer informasjon?

Hågen Pettersen, daglig leder

Andre arbeider fra Atyp:

Særpreg på beger

Særpreg på beger

Den Lille Nøttefabrikken og Minde Sjokoladefabrikk lager mye godt, hver for seg og sammen. I Norgesgruppens butikker selges en del av disse produktene i egne, små plastbeger. Det er denne serien som nå har fått et nytt og mer særpreget uttrykk.

read more

Trenger du hjelp med sosiale medier?

Vi utvikler konsepter, filmer intervjuer, skriver native-artikler og lager rekrutteringskampanjer spesielt for SoMe. Her får du en smakebit av noe av det vi har laget.

Vi har lekt oss med LEGO®

Vi har vært så heldige å få lage animasjonsfilm for leketøykjeden Extra Leker.

Årets nykommer i Byråprofil

Når Kampanje for 33. gang presenterte Årets Byråprofil, hvor norske annonsører evaluerer seg frem til landets mest attraktive reklamebyrå, er det moro å se at atyp er årets nykommer på topp 10 listen.