Dent

Consider Yourself Warned

Rebel Energy Bullets er en helt ny sukkerfri, koffeinholdig pastill med smaker inspirert av energidrikke. Rebel ble lansert høsten 2023 i både Norge og Sverige.

Oppgaven til Atyp var å lansere Rebel Energy Bullets som en koffeinpastill som gir deg samme energiboost som energidrikke. Vi skulle målrette unge voksne som alltid er på farten og elsker å ha det gøy. Dette var ikke et produkt for alle. Målet vårt var at målgruppen skulle inkludere Rebel Energy Bullets inn i repertoaret sitt når de trenger en rask og enkel oppkvikker.

Sammen med Brynild ble vi enige om å tilføre attitude til produktet ved å advare om innholdet av koffein i Rebel. Dette ga oss kommunikasjons­konseptet «Consider Yourself Warned».

Til lanseringen ønsket vi å underholde målgruppen og vise dem at Rebel Energy Bullets er en leken, livlig og rebelsk pastill. Lanseringskampanjen består av 9 korte snodige filmklipp, med musikk som bryter med det visuelle. Dette skulle gi oss oppmerksomhet. Pakning og grafikk er synlig hele tiden for å sikre gjenkjennelse i butikk. 

Ønsker du mer informasjon?

Hågen Pettersen

Andre arbeider fra Atyp:

Mercedes-Benz: Kvalitet i arbeid

Mercedes-Benz: Kvalitet i arbeid

Er man opptatt av kvalitet i sitt eget arbeid, kan det tenkes att man også er opptatt av kvalitet i bil. I likhet med sine kunder stiller Mercedes-Benz varebil høye krav til seg selv, og jobber hele tiden med å tilby mer enn andre varebilleverandører. Dette kaller vi «Kvalitet i arbeid».

read more
Det finnes et sted for alle spørsmål

Det finnes et sted for alle spørsmål

DigiUng er et program for å samle offentlige tjenester og informasjon for unge på et sted, nemlig på ung.no. Et av prosjektene til DigiUng har vært å samle alle tilgjengelige anonyme chat- og telefontjenester for barn og unge på ung.no, under fanen «snakk med noen».

read more

Fotballfilmen har gått til utlandet

Det er veldig gøy å se at vår nyeste reklamefilm for Bufdir og fosterhjem.no har blitt plukket opp av internasjonale bransjesider.

Atyp avslører: Distinkte merkemarkører gjorde underverker for content-løpet til Norges største arbeidsplass

Honningcentralen ville minne folk om ulike fordeler ved bruk av honning. En viktig del av mediemiksen var å lage en content-artikkel med tilhørende native-annonser.

På tide å gå i livbåten?

Sosiale medier har slått innover oss som en tsunami og endret medielandskapet totalt de siste 10–12 årene. Det har etterlatt et landskap som kanskje ikke ble helt det vi håpet – og det er på tide å engasjere seg i konsekvensene.