Dent

Consider Yourself Warned

Rebel Energy Bullets er en helt ny sukkerfri, koffeinholdig pastill med smaker inspirert av energidrikke. Rebel ble lansert høsten 2023 i både Norge og Sverige.

Oppgaven til Atyp var å lansere Rebel Energy Bullets som en koffeinpastill som gir deg samme energiboost som energidrikke. Vi skulle målrette unge voksne som alltid er på farten og elsker å ha det gøy. Dette var ikke et produkt for alle. Målet vårt var at målgruppen skulle inkludere Rebel Energy Bullets inn i repertoaret sitt når de trenger en rask og enkel oppkvikker.

Sammen med Brynild ble vi enige om å tilføre attitude til produktet ved å advare om innholdet av koffein i Rebel. Dette ga oss kommunikasjons­konseptet «Consider Yourself Warned».

Til lanseringen ønsket vi å underholde målgruppen og vise dem at Rebel Energy Bullets er en leken, livlig og rebelsk pastill. Lanseringskampanjen består av 9 korte snodige filmklipp, med musikk som bryter med det visuelle. Dette skulle gi oss oppmerksomhet. Pakning og grafikk er synlig hele tiden for å sikre gjenkjennelse i butikk. 

Ønsker du mer informasjon?

Hågen Pettersen

Andre arbeider fra Atyp:

Av-og-til velger Atyp

I en nylig avsluttet byråkonkurranse ble det klart at Atyp i årene som kommer skal løse kommunikasjonen som skal hjelpe foreldre å ta praten med ungdom om alkohol. Målet er å bidra til å utsette debutalderen og redusere risikofylt alkoholbruk.

Atyp + Bufdir = Sølvfisk 🐟

Filmen «Den utenkelige overgangen», som vi laget for Bufdir og fosterhjem.no har blitt premiert med Sølvfisken for mars.

Vi flytter – fra K11 til TM11

Etter nærmere 15 år i Karlstadgata 11, har vi funnet et nytt sted å bo!