Atyp prosjektledere

Atyp søker prosjektleder

Atyp er et kreativt hybridbyrå som utvikler kommunikasjon gjennom tett integrasjon av ulike fagdisipliner innen strategi, kreativitet, media og teknologi.

Nå ser vi etter en erfaren prosjektleder som kan styre prosjektene våre fra A til Å. Dette er en person som hele tiden har en stødig hånd på rattet, og koordinerer kundeaktiviteter og interne ressurser. Med stillingen følger et ansvar for en av byråets største kunder – en kunde med mye aktivitet og mange spennende utfordringer. I tillegg blir det muligheter for å bidra på andre større og mindre kunder.

Som en vesentlig del av stillingen som prosjektleder i Atyp ligger administrasjon, økonomistyring og gjennomføring, samt kontinuerlig kvalitetssikring av byråets prosjekter. I tillegg kreves det utstrakt samarbeid med kunde og byråets interne ressurser. Prosjektleder rapporterer til kundeansvarlig rådgiver. 

Du kan lese mer om hvem vi er og hva vi tror på her

Ansvars- og arbeidsoppgaver: 

  • Ressurs- og tidsplanlegging
  • Økonomistyring, budsjettering og fakturering
  • Hovedkontaktpunkt mellom byrå, kunde, relevante leverandører og samarbeidspartnere

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har minimum 5 års relevant erfaring fra byråer innen reklame, media, digitalt, PR, event, produksjon eller innhold. Du er strukturert og flink med mennesker, og har en stor arbeidskapasitet. I tillegg bør du trives godt i et fartsfylt miljø der du jobber med flere prosjekter parallelt.

Vi tilbyr:

Hos Atyp blir du en del av et fremoverlent og prisvinnende fagmiljø som jobber med helhetlig kommunikasjon, kreativitet, teknologi og markedsføring. Vi verdsetter kompetanse, erfaring og vilje til å utfordre, noe som bidrar til å skape en utviklende arbeidsplass og gjør oss til gode rådgivere for våre kunder.

    Ønsker du mer informasjon?    +47 97545597