Atyp satser stort på content media!

I 2019 sa 67 % av norske annonsører at de ville satse mer på innhold i egne og sosiale kanaler. Da kunne ikke vi la korona stoppe oss fra å styrke vår satsing på content, teknologi og media performance, sier daglig leder Hågen Pettersen.

I et marked hvor innholdsmarkedsføring har økt med 1 milliard i løpet av det siste året, står Atyp nå klare med en content-stab på 15 personer. Ambisjonen er å øke kvaliteten på innhold som produseres til annonsørenes egne og sosiale kanaler.

– Tallene viser oss at annonsørers muligheter for økt effekt, i stor grad ligger i å heve kvaliteten på det de produserer. Rett og slett lage bedre innhold som flere legger merke til og bruker tid på. Dette ønsker vi å hjelpe dem med, sier Pettersen.

Annonsørenes hverdag er i stadig større grad preget av behovet for å være always-on. Dette krever produksjon av mye innhold, ofte med korte tidsfrister. Med en egen stab bestående av innholdskreatører, videoprodusenter, motion-, UX-, fullstack- og front-end designere er målsetningen å tilby innholdsproduksjoner som gir mer effekt for hver annonsekrone.

– De siste månedene har vi derfor bygget et eget videostudio og podkast-rom her i Karlstadgata 11, forteller Pettersen.

– Et nytt og større studio åpner for å gjøre mer videoproduksjon inhouse – og det er jo stas! Vi har også fått en flunkende ny videoprodusent med oss på laget, og han kommer inn med kompetanse og en bred erfaring, forteller innholdsprodusent Silje Bruvik.

– Nå gleder vi oss stort til å tilby kundene våre flere videoproduksjoner av høy kvalitet i tiden som kommer!

 

Content media-gjengen til Atyp:

Contech media menneskene

Fra venstre: Eirik Burhol, Lars Sæhli Karlsen, Ludvig Fjellberg, Erlend Ringseth, Marius Olsen, Cathrine Nygaard, Pedro Táboas, André Thorsen, Silje Bruvik, Henrik Leikarnes, Per Gunnar Lund-Vang, Eivind Siljan, William Grøslie, Kjell Gabrielsen og Anine Iversen.

Ønsker du mer informasjon?

Hågen Pettersen

Andre lignende artikler:

Godt å bare få det servert
Godt å bare få det servert

Fjordland har tidligere fokusert på produktserier og enkeltprodukter i markedsføringen sin. I det nye knippet med reklamefilmer er målet å tydeligjøre merkevaren, samt gjøre den lettere tilgjengelig på tvers av de ulike situasjonene der Fjordland kommer til unnsetning i hverdagen.

read more
Det er mye å tjene på å handle reklame og media samme sted
Det er mye å tjene på å handle reklame og media samme sted

Ved å samle alt en moderne annonsør trenger i ett og samme byrå, vil tiden som går med til overlappende oppgaver reduseres med opptil 49 %. Så hvis vi er enige om at tid er penger – kan tiden man sparer frigjøre midler til å skape mer verdi, større effekt og økt avkastning. Vi tror dette kort oppsummert er verdien av å samle alt hos ett og samme miljø.

read more

Dobbel seier i ANFO Effekt

Yes! Sammen med Fjordland hentet vi to premier i årets ANFO Effekt.

Fotballfilmen har gått til utlandet

Det er veldig gøy å se at vår nyeste reklamefilm for Bufdir og fosterhjem.no har blitt plukket opp av internasjonale bransjesider.

Atyp avslører: Distinkte merkemarkører gjorde underverker for content-løpet til Norges største arbeidsplass

Honningcentralen ville minne folk om ulike fordeler ved bruk av honning. En viktig del av mediemiksen var å lage en content-artikkel med tilhørende native-annonser.