OBOS

 

Piratene

Det er fint å eie sammen!

Boligbyggeren OBOS er fullt og helt eid av medlemmene sine. Dette gjør at de har en noe annen grunnmotivasjon enn sine konkurrenter. I stedet for å maksimere profitt, er OBOS i større grad opptatt av å bygge fremtidens samfunn. I tillegg ønsker de å være til stede for medlemmene sine gjennom tjenester som egen bank og en rekke medlemsfordeler.

OBOS har gjennom en årrekke laget ulike kampanjer som snakker om at de eies av medlemmene sine. Vi ville derfor forsøke å fortelle denne historien på en ny og annerledes måte. Gjerne gjennom et univers som var mer overraskende og underholdende enn vanlig norsk hverdag.

Valget falt dermed på et sjørøverunivers. I likhet med flere av OBOS’ konkurrenter, er det én eller noe få utvalgte personer som får hele utbyttet på en sjørøverskute. Vi ønsket på en humoristisk måte å vise at det finnes alternativer som er langt bedre.

Kampanjen ble løst gjennom en hovedfilm for tv, samt en rekke mindre filmer for tv, kino, some og digitale flater. Der hovedfilmen primært snakket om fordelene ved at det er medlemmene som eier, skulle de kortere filmene fronte mer konkrete tema som OBOS-banken, visningshelg, kundefordeler, mobilappen Nabohjelp med mer.

OBOS-fordel #13

OBOS-fordel #57

Visningshelg

Bank

Nabohjelp

Kontigent

Ønsker du mer informasjon? Svein Larsen +47 911 82 211

Svein Larsen