Dent ønsker alle en tyggelig dag

Dent har satt smak på hverdagen til nordmenn siden 1975 og gitt oss noe bedre å tygge på enn penner, briller og negler. Vinteren 2020 ønsket Dent å minne målgruppen på at tyggepastillen Dent er en smart og vittig følgesvenn gjennom hverdagslige øyeblikk. Løsningen ble en kampanje i tre faser som startet med å ønske alle en «Tyggelig dag».

Dent er et vaneprodukt og er med oss gjennom hverdagen på kontoret, på lesesalen, i møter og i bilen. Dent er med i vesker, ransler og jakkelommer. I tillegg til å stille et søtsug eller et behov for å kose oss, tygger vi Dent fordi vi kjeder oss, er rastløse, gjør monotone oppgaver eller fordi vi rett og slett har lyst.

Folk liker å tygge på ting. Det innebærer noen ganger at de tygger på ting de ikke burde, eller ting som ikke er så godt å tygge på, som en penn eller brillene sine. Disse menneskene kan kjenne på tygge-skam, og enda verre – bli utsatt for tygge-shaming! Dent ønsker å minne alle om at tygging selvsagt ikke er noe å skamme seg over, men at det beste er å ha noe bedre å tygge på for hånden.

Dent - Ha en tyggelig dag

Vi ønsket å komme alle tyggere der ute i møte på en vennlig og løsningsorientert måte under mottoet «Ha en tyggelig dag!» gjennom tre faser: Oppmerksomhet, engasjement og en konkurranse.

Kampanjen startet med en bred utendørskampanje med budskapet «Ha en tyggelig dag». Hilsen Dent. På digitale plasseringer og i sosiale medier ble budskapet tilpasset tiden på døgnet; Ha en tyggelig morgen, dag eller kveld. Selvsagt ble det også gjennomført en tyggelig sampling i de de største byene.

Samtidig med utendørskampanjen lanserte vi tre korte filmer på online video og sosiale medier, inspirert av YouTube fenomenet Guilty Dog. Tre skamfulle personer blir tatt på fersken når de tygger på noe de ikke burde, med oppfordring til å finne seg noe bedre å tygge på.

Kampanjen ble avrundet med en konkurranse hvor vi oppfordret målgruppen til å dele egne eller andres tygge(u)vaner med mulighet til å vinne noe mye bedre å tygge på – nemlig en limited edition Mega Pack med Dent.

Dent - Ha en tyggelig dag

Ønsker du mer informasjon? Marius Jensen +47 900 19 870

Marius Jensen